TIDE MINNOW 150 SURF

TIDE MINNOW 150 SURF

TIDE MINNOW 75 SPRINT

TIDE MINNOW 75 SPRINT

BAY RUF MANIC 75

Šifra proizvoda
BAY RUF MANIC 75
Stanje: Dostupno
Cijena od: 13,94 €

DUO - više boja dostupno

Dužina: 75mm

Težina: 7,6gr

Dubina: 0-0.2m

Iako bi neki mogli reći da je za uzorak poput crva, njegove mogućnosti nadilaze granice mamaca zbog svoje jednostavnosti. Lagano pulsiranje koje stvara 'Manijačni pokret' nije kao nijedna druga radnja viđena dosad, hipnotizira brancina i druge oprezne, velike ribe, čak i u zonama s pretjeranim ribolovom.

  • Uzgon, težina, volumen i oblik tijela varalice su delikatno prilagođeni. Akcija koju stvara ovaj osjetljivo izbalansirani mamac je samo čvrsto kotrljanje; nema titranja ili sinusoidnog djelovanja. Kotrljanje je tako čvrsto da neki ribiči neće ni pomisliti da se kreće; budite uvjereni da ostavlja živopisno buđenje čak i pri najsporijim brzinama vraćanja. 
  • Čim započnete vađenje, mamac će isplivati po vodu i stvoriti izvrstan trag. Čvrsto kotrljanje će dodati slabu, ali jedinstvenu valovitost u brazdi u obliku slova V, što će učinkovitije privući ribu. 
  • Pomicanjem ušice udice s repnog dijela tijela, varalici je ostao aerodinamički šiljati kraj. Ima nevjerojatnu sposobnost lijevanja za svoju veličinu. Uz malo trzanja i trzanja štapa, varalica izvodi nepravilnu akciju koja podsjeća na ribu mamac na površini. Kreativni ribolovac može pronaći bezbrojne namjene za ovaj mamac.
Ocijeni ovaj proizvod
Samo registrirani korisnici mogu recenzirati. Prijavi se ili napravi profil.