Dostava i plaćanje

Načini plaćanja unutar Hrvatske:

  1. Plaćanje virmanom (ponuda se izdaje za narudžbu s uključenim troškovima dostave, ako ih ima, i podacima za uplatu te se šalje na e-mail ili faks)
  2. Plaćanje pouzećem (gotovinom pri preuzimanju robe)

Načini dostave unutar Hrvatske ovise o načinu plaćanja:

  1. HP - plaćanje pouzećem: za narudžbe u vrijednosti iznad 132,73€ dostava je besplatna. Za vrijednost narudžbe manje od 132,73€ dostava se naplaćuje 5,80€. Napomena: Dostavna služba naplaćuje 6% od ukupne cijene proizvoda za usluge platnog prometa bez obzira na visinu narudžbe.
  2. GLS - samo za virmansko plačanje. Za narudžbe u vrijednosti iznad 132,73€ dostava je besplatna. Za vrijednost narudžbe manje od 132,73€ dostava se naplaćuje 5,80€.

Dostavu proizvoda naručenih putem naše Internet trgovine vršimo u suradnji s GLS i HPexpress dostavnim službama, po načelu "od vrata do vrata". Ne postoji minimalna vrijednost narudžbe.

U većini slučajeva dostava traje od 24h do 48h, osim za otoke gdje se roba dostavlja samo nekoliko puta tjedno. Dostava se vrši samo radnim danima od ponedjeljka do petka.

Po primitku potvrde plaćanja, narudžba se dostavlja na Vašu adresu unutar 24 do 72h za artikle koji su na stanju. U slučaju nemogućnosti dostave naručenog artikla ili pomicanja termina isporuke, kupac će biti obaviješten putem e-maila ili telefonski o nastalim problemima. Dogovorit će se novi termin isporuke ili će se vratiti uplaćeni iznos u cijelosti. Svaku pošiljku primatelj ovjerava i potpisuje dostavnu listu po primitku pošiljke. Sukladno odredbama Zakona o obveznim odnosima, ovjerom dostavne liste od strane primatelja smatra se da je pošiljka uručena u neoštećenom stanju i nakon toga je prijevoznik oslobođen bilo kakve naknadne odgovornosti. Pošiljatelj će u listi preuzimanja naznačiti referentni broj prateće dokumentacije, pri čemu će kasnije potpisana dostavna lista s referentnim brojem biti dokaz o izvršenoj dostavi.

Dostava paketa primatelju i naplata otkupnine organizirana je na sljedeći način:

  • Dolazak na adresu primatelja i uručivanje paketa primatelju. Ako primatelj nije dostupan ostavlja se obavijest o prispijeću paketa primatelju
  • Po potrebi najviše dvije ponovljene obavijesti i pokušaj dostave o prispijeću paketa primatelju
  • Dostava paketa na adresu primatelja
  • Naplata otkupnine (plaćanje pri pouzeću) od primatelja