SHIMANO ULTEGRA XR 14000 XTD

SHIMANO ULTEGRA XR 14000 XTD

SHIMANO ULTEGRA 14000 XR XSD

Šifra proizvoda
028038
Stanje: Dostupno
333,99 €

SHIMANO

Težina: 535gr

Prijenos: 4,3:1

Kapacitet: 0.35mm/550mt

Uvlačenje: 103cm

Kočnica: 20kg

Spool reducers: 3500x2 (0.20mm/200mt) - 10000 x2 (0.40mm/300mt)

Ultegra XR XSD ponosno se nalazi na vrhu Shimanove najpopularnije obitelji rola Ultegra Big Pit/Surfcasting. Opremljen najnovijom tehnologijom zabacivanja na velike udaljenosti, uključujući Rigid Cast, ova nevjerojatno lagana rola veličine 14000 posebno je dizajnirana za maksimiziranje brzine štapa pri zabačaju na velike udaljenosti, dok zadržava glatkoću pod velikim opterećenjima namotavanja. Rola Ultegra XR XSD idealan je izbor za surfcasting  ribolovce koji traže impresivne zabačaje na velike daljine. Uz svoju cjenovnu oznaku višeg srednjeg ranga, nudi izvrsnu vrijednost za novac.

Dizajnirana s nenametljivim bojama, velikom špulom i kompaktnim tijelom od Ci4+ kompozita, ova rola utjelovljuje izdržljivost i funkcionalnost. Shimanova vrhunska tehnologija zabacivanja na velike udaljenosti, u kombinaciji sa značajkama kao što je Rigid Cast, osigurava dosljedne i izvanredne udaljenosti zabacivanja. Njegov lagani dizajn omogućuje veće brzine štapa, omogućujući bacačima da pomjere svoje granice i s lakoćom dosegnu udaljena hranilišta.

Rola Ultegra XR savršen je suputnik za ljubitelje surf ribolova, pružajući iznimne performanse i pouzdanost. Rola Ultegra XR posebno je dizajnirana kako bi zadovoljila potrebe surfcasting ribolovaca, pružajući im niz pogodnosti za njihovo ribolovno iskustvo. Uvučena u lagano CI4+ tijelo, ova rola uključuje kombinaciju naprednih tehnologija kao što su HAGANE Gear, X-SHIP, INFINITY DRIVE i SILENT DRIVE.

Ove značajke rade skladno kako bi pružile glatku i snažnu rotaciju, čak i kada je suočen s ekstremnim pritiskom i velikim opterećenjem. Kada je u pitanju zabacivanje na velike udaljenosti, Ultegra XR briljira sa Shimano vodećom tehnologijom. Uključivanje Super Slow 5 Oscillation, Parallel Body i Rigid Cast pridonosi povećanju udaljenosti zabacivanja i vrhunskoj točnosti. Ova poboljšanja omogućuju ribolovcima na surfanju da s lakoćom dosegnu te udaljene vruće točke i postignu precizno ciljanje.

Nadalje, Ultegra XR opremljena je tehnologijom X-Protect, koja jamči zaštitu role u svim vremenskim uvjetima. Ova inovativna značajka sprječava prodor vode u pokretne dijelove role, jamčeći optimalnu izvedbu bez obzira na uvjete s kojima se suočavate na surfanju. Kako bi se osigurala precizna kontrola tijekom igranja ribe, Ultegra XR je opremljena Hi-Speed drag.

Ribiči mogu bez napora zaključati ili olabaviti otpor uz minimalnu rotaciju gumba za podešavanje, omogućujući točna podešavanja i kontrolu u svakom trenutku. Ukratko, rola Ultegra XR XSD nudi ribolovcima mnoštvo prednosti. Od svoje izdržljive konstrukcije i glatke rotacije do mogućnosti zabacivanja na velike udaljenosti, zaštite u svim vremenskim uvjetima i precizne kontrole igre ribe, ova je rola pouzdan i visokoučinkovit suputnik za avanture surfanja.

Ocijeni ovaj proizvod
Samo registrirani korisnici mogu recenzirati. Prijavi se ili napravi profil.