SUPERA ROD BANDS

SUPERA ROD BANDS

PRESTON ICS ELASTICATED STEM KIT

PRESTON ICS ELASTICATED STEM KIT

FEEDER FEDA ROD

Šifra proizvoda
09706
Stanje: Nedostupno
122,00 €

PRESTON INNOVATIONS

Feeder Feeda šipka prvenstveno je dizajnirana za hranjenje. Ovaj posebno dizajnirani štap ima veliku okosnicu i više je nego sposoban zabaciti veliku hranilicu do 80m+. Dizajniran u suradnji s članovima Preston Innovations England Feeder tima Mickom Vialsom i Lee Kerryjem, ovo je savršen štap za sve vaše situacije prije mamčenja na komercijalnim i prirodnim mjestima. Ugrađeni auivertip omogućuje vam bacanje na kraće udaljenosti, kao i na dulje stezne glave od 80 m+.

Dakle, bez obzira na to pecate li 10 m ili 80 m, ovaj Feeder Feeda štap može učiniti upravo ono što smo željeli, nahraniti vaše plivače. Ovo mekše podrhtavanje ublažava dovod dok slijeće i daje vam tu fleksibilnost i finoću da zabacujete na kraće, ali još uvijek imate rezervu snage za točan zabačaj na te veće udaljenosti. Feeder Feeda štap isporučuje se s 3 vrha, dva lakša vrha u potpunosti transformiraju štap, čineći ga savršenim za ribolov riječne mrene u teškim uvjetima ili ribolov na velikim udaljenostima u mirnim vodama za veće ribe poput šarana i deverike.

Ova dva vrha daju štapu dvostruku namjenu i daju vam više mogućnosti na bankini. Sadrži prevelike ringove za poboljšano zabacivanje i vodilice za bacanje na daljinu što također poboljšava udaljenost, točnost i izvedbu mjerenja. Dugo smo radili na savršenoj duljini za ovaj Feeder Feeda štap i odlučili smo se na 3,8 m. Tijekom testiranja smatrali smo da je ovo optimalna duljina koja pokriva širi raspon različitih duljina i plivanja.

Ocijeni ovaj proizvod
Samo registrirani korisnici mogu recenzirati. Prijavi se ili napravi profil.