NASH AIR FORCE F20 13ft 3.5lb

NASH AIR FORCE F20 13ft 3.5lb

NASH AIR FORCE F20 SPOD & MARKER 12ft

Šifra proizvoda
211755
Stanje: Dostupno
225,00 €

NASH

Vrhunac moderne tehnologije blank štapova, štapovi Air Force razvijeni su za jednu jedinu svrhu – omogućiti elitnim bacačima i natjecateljskim ribolovcima postizanje većih udaljenosti s većom preciznošću nego ikad prije. Gdje svaki dobiveni metar utječe na stopu uspjeha ili definira izvedbu borbe, štapovi Air Forcea postavljaju rigove ili podove s mamcima do novih granica.

Dizajniran kao pravi sveobuhvatni alat za bacanje, koji nudi poboljšane udaljenosti zabacivanja bez ugrožavanja akcije igre ribe. Serija F20 je toliko izvanredna u svojim performansama da kada su uzorci prvi put poslani odabranim ekstremnim bacačima diljem Europe i Ujedinjenog Kraljevstva, naširoko se pretpostavljalo da su to vodeći štapovi F40 zahvaljujući svojim nevjerojatnim karakteristikama.

Elitni alat za pronalaženje i stavljanje mamaca za ribiče koji prepoznaju vrijednost ne samo bacanja na ekstremne udaljenosti, već i mogućnosti preciznog pecanja i rutinskog davanja besplatnog mamca za dosljedan uspjeh. Mala težina blanka smanjuje umor kod uzastopnog zabacivanja.

Ocijeni ovaj proizvod
Samo registrirani korisnici mogu recenzirati. Prijavi se ili napravi profil.