HEAVY NEEDLE

HEAVY NEEDLE

NEEDLE SET (3 NEEDLE+1 DRILL)

NEEDLE SET (3 NEEDLE+1 DRILL)

KOBRA EAZY STICK - 20mm

Šifra proizvoda
26082
Stanje: Nedostupno
0,00 € (0,00 kn)

KORDA (TS20)

Jedna od najboljih kobri na tržištu, rađena od veoma lagane polycarbonate plastike, što ju čini veoma laganom i preciznom.

Zašto je Easy Stick najbolji na tržištu? Duga ravna drška – koristi se zbog boila koje moraju prevaliti daleki put, te da bi dobile dovoljno veliku brzinu pri izbačaju. Što se brže zamahne, boile putuju brže pri čemu se tako dobiva i na daljini. Duljina drške je napravljena da bi se dobila maksimalna brzina bez povećanja napora potrebnog da se Easy Stick zamahne.

Izrađen je od vrlo lagane polikarbonatne plastike koja Easy Stick čini nevjerojatno laganim. To uvelike smanjuje umor što je velika prednost. Ipak morate paziti jer ukoliko slučajno lupite po zemlji može doći do oštećenja kobre. Da ne bi došlo do deformacije oblika kobre držite ga podalje od izravnog sunčevog zračenja i izlaganju temperaturama većima od 25C.

Jedinstvenog  je „J“ oblika.“ Zavoj na kraju“ Easy Stick-a je jako bitan u njegovoj izvedbi. Dugi „J“ oblik štapa pri izbačaju povećava suprotno rotiranje boila da bi one dobile znatno veću brzinu, a time dosegnule i veću udaljenost.

20 centimetra ultra vitka ručka je gumirana i stvara dovoljnu količinu trenja između ruke i ručke da bi se slobodno moglo baratat, odnosno da bi se osiguralo čvrsto držanje štapa prilikom izbačaja. Omogućuje da Vam se štap ne vrti u ruci u trenutku bacanja boila koje moraju imati ravan smjer. Stvarno je napravljen veliki trud što se tiče ručke i držanja u ruci. Ovo značajno smanjuje umor na podlakticama što je problem kod većine drugih kobri. Ručka je također dovoljno duga da se može držati sa obje ruke. 

Ocijeni ovaj proizvod
Samo registrirani korisnici mogu recenzirati. Prijavi se ili napravi profil.