SHIMANO ŠTAP DX SPIN

SHIMANO ŠTAP DX SPIN

PLASMA SPREJ sa feromonima 60ml

PLASMA SPREJ sa feromonima 60ml

GOO

Šifra proizvoda
GOO
Stanje: Dostupno
Cijena od: 16,46 € (124,02 kn)

KORDA - različiti mirisi dostupni

Kordin GOO je višenamjenski proizvod. Može biti dip ili aditiv u različitim mixevima. 

Vrlo mala količina je dovoljna za jak intenzitet. Močite pelete, miksajte sa vodom ili dodajte u prihranu, dodajte u PVA ili dipajte različite mamce. Vrlo višenamjenski proizvod koji je omiljen među šaranašima.

BANOFEE SUPREME

Provjerena kombinacija banane i karamele u pastelno bijeloj boji.

PASSIONFRUIT SUPREME

Kombinacija slatkoće i trpkosti citrusa, tamnije žute boje.

FRUTTI DI MARE SUPREME

Neodoljivo podsjeća na jedan stari klasik. Bolje ga nemojte mirisati iz znatiželje ako ga niste spremni kupit.

WHITE SQUID SUPREME 

Super popularan Squid, upravo je postao još bolji s dodatkom White Squid-a! Na zahtjev Dannyja Fairbrassa, White Squid je uspješno testiran u posljednje četiri godine. Ovaj provjereni i prirodno atraktivan okus sada se može koristiti bez promjene boje mamca u ružičastu.

DRAGON'S BREATH SUPREME

Pripremite se za vatreni nalet vruće, začinjene magije za ribolov šarana koja pretvara svaki mamac u vatrenu kuglu privlačnosti. Lijepo povezana mješavina ljutih začina za koje znate da ih šarani obožavaju, ali ih je teško prepoznati, a još teže pronaći...… to je Dragons Breath. Kao što možete vidjeti, izrazito je narančaste boje, boje plamena pa će svaki mamac izgledati vatreno, a takav će mu biti i okus.

SALAMI Smoke

PRVI Goo s okusom mesa IKAD! Intenzivni i autenticni okus salame koji je donio izvanredne rezultate tijekom testiranja na dubljim jezerima. Jako je teško opisati okus ovog Goo-a jer se radi o mješavini ljutih, slatkih i slanih okusa koji u kombinaciji stvaraju savršenu mješavinu Salami Smoke Goo-a.

BUBBLE GUM SUPREME

Slatka, voćna i nevjerojatno sočna aroma...Bubble Gum Supreme Goo! Nevjerojatna voćna aroma od koje rastu zazubice. Kao i neki od ostalih dobro poznatih Goo-ova(Isotonic i Pineapple) i ovaj je transparentan, nježno žute boje koja ne mijenja izgled mamca.
Bubble Gum Supreme Goo možete upotrijebiti samostalno bez drugih dodataka, a možete ga koristiti i kao sladilo. Možete ga i pomiješati s aromama bobičastog voća ili citrusa i dobit ćete nove jedinstvene kombinacije. Kako bismo vam lakše dočarali o čemu se radi probajte zamisliti okus vaše omiljene žvakaće gume iz djetinjstva.
MONSHINE SUPREME

U sklopu 10. serije Kiana Goo-a "destilirali smo" vrlo posebnu verziju Goo-a.
‘Moonshine’ Supreme ima zrnasti okus arome viskija koja neodoljivo podsjeća na omiljeno piće iz Tennesseeja, u pogledu izgleda i mirisa. Stari ''školski'' klasik, okusi viskija imaju vrlo uspješnu povijest u lovu šarana. Moonshine Supreme Goo ne sadrži alkohol, ali oprostit ćemo vam ako se ponekad nađe i u čaši jer okus i miris su definitivno primamljivi. Kod izrade ovog, po mirisu i okusu prepoznatljivog Goo-a, upotrijebljeni su samo prirodni sastojci.
Lagano obojen i jakog okusa...aroma koja u trenu očara vaše mirisne receptore, baš kao i čaša pravog viskija.Moonshine Goo Supreme odličan je za dipanje pop up-ica i lovnih boila koje upotrebljavate u različitim temperaturama vode, a jedan ''čukančić'' slobodno dodate i u PVA vrećicu.
JUNGLE JUICE
Jungle Juice Goo Supreme je tropska mješavina slatko-kiselih citrusa. Već kod prvog mirisanja osjetit ćete jaku, pikantnu, svježu aromu koja će vas asocirati na sok od tropskog voća. Jedinstvena mješavina citrusa, nježna obojenost i obilje eteričnih ulja su kombinacija zbog koje će Jungle Juice Goo postati klasik u skoroj budućnosti. Ali Hamidi već neko vrijeme "uživa" sve blagodati citrusa, a to ste mogli vidjeti i u zadnjem Monster Carp putovanju u Francusku gdje je pred kamerama lovio šarane preko 27kg, a sve baš na Jungle Juice Goo.
Jungle Juice Goo Supreme je jako nježne i svijetle boje koja neće bitno utjecati na boju mamca, osim ako ćete ga koristiti s bijelim mamcima. ˝Supreme˝ verzija je rijetka i lakše prodire do sredine mamca/ ili u potpunosti prekrije vaš partikl, stik miks ili brašnastu hranu. U dodiru s vodom mamci počinju polako ispuštati jaku mješavinu slatko kiselih citrusa i atraktora Jungle Juice Goo-a.
Iz Kiana Carp su nam priopćili da su med testiranjem imali ogroman "wow efekt" što se tiče lovnosti.


Ocijeni ovaj proizvod
Samo registrirani korisnici mogu recenzirati. Prijavi se ili napravi profil.