BETAINE HCI (u prahu) 50gr
NUTRABAITS (NU377)

- može se koristiti sa velikim uspjehom u bilo kojem mixu i jako se dobro slaže sa velikom većinom aroma, esencijalnih ulja i Cajousera
- jedan od najpoznatijih i najuspješnijih additiva ikad stvorenih
- može se koristit tijekom cijele godine
- doziranje: 1-2 gr na 500 gr mixa
Izuzetno popularan Betaine HCI prirodna je supstanca koja je prisutna u malim količinama u biljkama, kvascima, gljivama i mesu riba, rakova i školjki. Ne iznenađuje da je često uključen u proizvodnju mnogih komercijalnih hrani za ribu. Usko je povezan s aminokiselinama. Iskusni šaranaši koji sami rade svoje boile Betaine vrlo visoko ocjenjuju, zapravo jedan je vrlo poznati šaranaš jednom prilikom rekao da bi radije lovio bez hlača nego bez nekoliko grama tih čarobnih bijelih zrnaca u svojoj boili.
Naš Betaine dobiven je iz prehrambene industrije ljudske hrane i najvišeg je raspoloživog kvaliteta, a na tržištu se nude mnoge verzije koje su beskorisne zbog rezanja limunskom kiselinom. Pazite što kupujete.
Jednostavno rečeno 2-6 gr Beatine HCI na 500 gr mixa značajno pridonosi atraktivnosti svake boile. Zapamtite ne prelazite preporučene doze jer može dijelovati odbojno.
Dostupno u posudama od 50 g u kompletu s mjernom žlicom, kako bi se omogućilo precizno doziranje.
The hugely popular Betaine HCI is a naturally occurring substance that is present in minute quantities in plants, yeasts, fungi, and the flesh of fish, crustaceans and molluscs. Unsurprisingly it is commonly included in the production of many commercial fish feeds. It is closely related to the amino acid, Glycine. Betaine is rated incredibly highly by experienced bait users, in fact one very well-known carp angler was once quoted as saying that he rather go fishing without his trousers than without a few grams of these magical white granules in his bait. Put simply 2-6g per 500g of Beatine HCI adds significantly to the inbuilt attraction qualities of any bait. Available in 50g pots complete with a measuring spoon to enable accurate inclusion levels.