KORDA KIANA CARP GOO PINK ALMOND SUPREME

KORDA KIANA CARP GOO PINK ALMOND SUPREME

KORDA POP UP CORN FRUITY SQUID

KORDA POP UP CORN FRUITY SQUID

KORDA KIANA CARP GOO PINK ALMOND SMOKE

Šifra proizvoda
26257
Stanje: Dostupno
18,49 €

KORDA

Ovaj Goo ima prekrasan miris, baš poput marcipana, i pretvorit će svaki mamac kojemu se doda u živopisnu ružičastu boju, a ispušta svijetli oblak dok je u vodi. Kiana ga je napravila od složene mješavine aminokiselina i atraktora, kako bi pružila vrhunsku tekućinu za korištenje u bilo kojoj ribolovnoj situaciji. Goo Smokes/Power Smokes imaju veću viskoznost i dizajnirani su za korištenje na vanjskoj strani mamca.

Zbog svoje konzistencije mogu se nanijeti izravno na vanjske mamce za udicu, Funnelweb PVA vrećice, Method hranilice, plovke ili slično, i ostat će tijekom zabacivanja. Također se mogu sušiti na vanjskoj strani vaših mamaca za udicu – uključujući one već natopljene razrjeđivačem Supreme Goo – kako bi se stvorio 'bon bon' efekt, a mogu se čak nanijeti i na vaše besplatne mamce, iako ćete u tom slučaju poželjeti jači osjetite Goo na svom mamcu kako bi se istaknuo.

Također se mogu dodati spod mješavinama i primamama, kako bi se povećala privlačnost i stvorio oblak koji se spušta kroz vodeni stup. Može se koristiti samostalno ili u kombinaciji s drugim Gooom za stvaranje vlastitog jedinstvenog profila mirisa/okusa/boje. Svaka boca sadrži 115 ml i ima mlaznicu za jednostavnu primjenu – uključujući i PVA vrećice – i za sprječavanje prolijevanja, s poklopcem na odvrtanje.

Ocijeni ovaj proizvod
Samo registrirani korisnici mogu recenzirati. Prijavi se ili napravi profil.