RESPONSE BOILIES 15mm/450gr

RESPONSE BOILIES 15mm/450gr

GREEN SUPREME FISHMEAL GROUNDBAIT 1kg

GREEN SUPREME FISHMEAL GROUNDBAIT 1kg

SMART LIQUID 250ml

Šifra proizvoda
SMART LIQUID 250ml
Stanje: Dostupno
115,00 kn

MAINLINE - više mirisa dostupno

SMART Liquid je puno više od tekuće hrane. Čak je više od tekućeg atraktora. To je stvarno "inteligentna" tekućina.
Voda je katalizator SMART tekućine koja se infiltrira u podvodni okoliš; vodoravno po dnu, a zatim se okomito penje, impregnirajući cijeli vodeni stup naprednim spojevima i aminokiselinama, pojačivačima okusa i vrlo stimulativnim elementima u tragovima. To znači da ćete privući pažnju šarana u svim slojevima vode oko svog hranilišta i natjerati ih da se hrane.
Tijekom stvaranja i testiranja ove jedinstvene tekućine, otkrili smo da je to proizvod izuzetno jednostavan za korištenje. Jednostavno prelijte boile, pelete, partikl ili lovne boile sa SMART tekućinom ili je dodajte u brašnastu hranu u fazi miješanja. Uvijek dozirajte prema potrebi. Zbog jedinstvenog sastava SMART tekućine nemoguće je pretjerati s količinom, a to vam daje šansu da stvarno eksperimentirate sa super atraktivnim mamcima. Naročito kada je potrebna brza reakcija ribe ili ako ribolovci koriste manje količine prihrane to će biti velika prednost.
Ljubitelji PVA vrećica i drugih PVA proizvoda rado će čuti da je SMART tekućina ''PVA friendly'' proizvod. To znači da je možete stavljati u vrećice, stikove i koristiti razne druge načine da stvorite koncentriranu zonu atraktivnosti oko lovnog mamca.
SMART tekućina dolazi u bočicama od 250 ml u okusima CELL, FISH, FRUIT i CREAM. Mogu se koristiti tako da ih uskladite sa svojim mamcima ili kao totalna suprotnost svega što koristite.
Ocijeni ovaj proizvod
Samo registrirani korisnici mogu recenzirati. Prijavi se ili napravi profil.