YAKUSHIMA 2.5 (R1084)

YAKUSHIMA 2.5 (R1084)

A339 SUPER CLOTH WRAPPED 2.5

A339 SUPER CLOTH WRAPPED 2.5

PATA PATA-Q (A1701) 2.5

Šifra proizvoda
PATA PATA Q-EGI 2.5 (A1701)
Stanje: Dostupno
93,00 kn

YO-ZURI - više boja dostupno

Varalica za lignje, sa dvije krunice.

TEŽINA: 10gr

DUBINA: 5.0 s/mt

Pata Pata-Q revolucionarna je varalica za lov liganja. Na ovoj varalici radilo se više nego na bilo kojoj varalici za lov liganja do sada.

Iako na tržištu ima doista mnogo proizvođača skosavica, Yo-Zuri je oduvijek bio i uvijek će biti najomiljeniji brend na našim prostorima. A dečki iz Yo-Zurija doista rade sve kao bi opravdali svoje ime pa su tako ove godine izbacili sasvim novi model skosavice na kojem su radili doista dugo i koji će po svemu sudeći biti hit u nadolazećim godinama!

Riječ je o skosavici s pomalo pod imenom Pata Pata Q u koju su ugrađena neka od najnovijih tehničkih rješenja japanskih inženjera. Kad primimo ovu skosavicu u ruke, prvo što ćemo primijetiti su silikonske ‘’perajice’’ umjesto dosadašnjih tradicionalnih pernatih – i baš je u tim perajama jedna od glavnih fora Pata Pata skosavica! Naime, poduzetni Japanci su shvatili da bi dodavanjem pametno dizajniranih i smještenih peraja od izuzetno mekanog i otpornog silikona skosavici mogli dodati jedan sasvim novi element koji dosad nisu imale – vibraciju. Naime, tijekom povlačenja skose ove perajice proizvode vibraciju baš kao što bi ih proizvodila prava riba, i taj dodatni podražajni element definitivno je veliki pomak u privlačenju pažnje lignjama.

Pata Pata skosavice napravljene su sa Ultra Shape Body dizajnom, odnosno glava im je upečatljivo sužena u odnosu na ostale skosavice, što im smanjuje otpor i omogućava lakše odmake u stranu prilikom skosanja. Dodan je i ‘’snagless’’ uteg, odnosno uteg dizajniran kako ne bi zapinjao, a usto i omeđen debelom žicom koja dodatno reducira šanse za zapinjanje. Krunica je standardno savršeno oštra i čvrsta, kako to Japanci obično i rade,

Ocijeni ovaj proizvod
Samo registrirani korisnici mogu recenzirati. Prijavi se ili napravi profil.