EGI DROPPER 2.5

EGI DROPPER 2.5

NAORY RH 2.2 BASIC

NAORY RH 2.2 BASIC

EGINNO MOGU MOGU 3.2

Šifra proizvoda
EGINNO MOGU MOGU 3.2
Stanje: Dostupno
139,00 kn

YAMASHITA - više boja dostupno

Model: 3.2

Težina: 20gr

Brzina tonjenja: 2.8 s/m

- warm jacket

- 490 glow

- live search

Novi model eginno varalice za 2020. godinu ima mogućnost kombinacije sa živim mamcem. Glavonoge privlači kretanje i zvuk mamaca yamashita, ali ako neodoljivim kombinacijama zvuka,boje i pokreta, tipičnih za Yamashita egi, dodamo snagu prirodnog mamca poput sardine, atraktivnost lignji znatno se povećava.

Novu Yamashita Eginno Mogumogu vrlo je jednostavno pokrenuti i upotrijebiti, samo položite sardinu ili drugu ribu na leđa, popravite je posebnom gumicom i bacite u more. Pustite da potone, a zatim podignite štap i istodobno izvucite nekoliko okretaja koluta. Pustite da se "odmori" 15/20 sek, a zatim podignite vrh štapa i izvucite nekoliko okretaja i tako dalje. Kada se tijekom oporavka uoči drugačija težina, to znači da je glavonožac na mamacu. U ovom je trenutku vrlo važno ne raditi nagle pokrete.

Pogledajmo detaljno kako se koristi:

1.Montirajte ribu ili komadić ribe (po mogućnosti svježe srdele) na stražnju stranu varalice, učvršćujući je posebnom isporučenom gumicom.

2.zakačite totanaru za okretnicu koja je prethodno postavljena na šipku.

3.Lansirajte eginno u more i pustite ga da tone, pričekajte 15/20 sekundi, a zatim se oporavite podižući vrh štapa, a zatim vratite mamac na dno i ponovite postupak s prethodno opisanim metodama i intervalima do obale. Prisutnost glavonožaca na Egginu može se osjetiti promjenom težine koja se opaža u fazi oporavka ili "trzajem" zbog napada glavonožaca tijekom oporavka Eginna.

Ocijeni ovaj proizvod
Samo registrirani korisnici mogu recenzirati. Prijavi se ili napravi profil.