PULSE SLURP 65

PULSE SLURP 65

DEX STUNNA 11cm

Šifra proizvoda
DEX STUNNA 11cm
Stanje: Dostupno
16,50 € (124,32 kn)

BERKLEY - više boja dostupno

Dužina: 11cm

Težina: 14gr

Dubina: 0.9-1.8m

Stunna je savršen jerkbait za plitku vodu! S maksimalnom dubinom ronjenja od 1,8 m, ovo je savršen mamac za grgeča i smuđa na plitkim visoravnima ili za lov štuke preko vegetacije.

Maksimalna strelovita akcija i lagani okreti glave za 180 stupnjeva i bočni bljesak pri trzaju, dvostruki mjedeni utezi i sustav prijenosa težine od volframa za povećanu daljinu zabacivanja, ultra-oštre Fusion19 udice, DEX Stunna je nezaobilazan!

DEX Stunna mjeri 11 cm u duljinu i teži 14 g, s dubinom ronjenja između 0,9 m-1,8 m ovo je savršen mamac za plitke točke ili kada je riba više u vodi.

Ovaj svestrani jerkbait ima brzinu pada od 30 cm u 8 sekundi. DEX Stunna donosi sporo tonjenje i shimmy u pauzi kako bi manje agresivne ribe privukle na zagriz, i oštre strelovite akcije pri trzaju koje će svaku ribu izludjeti.

Treperi pri padu i strelovito pri izvlačenju. Bljeska i kotrlja se i zavarava čak i najizbirljivije predatore. Može se zabaciti daleko i trzati snažno (ili meko). Svestran, lijevan, originalan. To je savršeni jerkbait i zove se Stunna. Revolucionarni dizajn Stunne nalazi se na spoju znanstvenih inovacija i primjene na vodi. Razvijen od strane znanstvenika, dokazan od profesionalaca, Stunna je jerkbait budućnosti. Idite u korak s vremenom. Iskoristili smo sve mogućnosti kako bismo Stunni dali njezinu moć hvatanja ribe: oštra, strelovita akcija s jedne na drugu stranu, realno treperenje mamca, očaravajući bočni bljesak, optimizirano središte gravitacije za vrhunsku sposobnost bacanja. 

Ocijeni ovaj proizvod
Samo registrirani korisnici mogu recenzirati. Prijavi se ili napravi profil.