FATHOM II LEVEL DRAG 2 SPEED

FATHOM II LEVEL DRAG 2 SPEED

CONFLICT JIGGING

CONFLICT JIGGING

CONFLICT ELITE SPINNING

Šifra proizvoda
CONFLICT ELITE SPINNING
Stanje: Dostupno
Cijena od: 370,00 € (2.787,77 kn)

PENN - više modela dostupno

1558361: dužina 2.74m - akcija 7-28gr Medium

1558363: dužina 2.90m - akcija 8-45gr Medium Heavy

- vodilice Fuji K-type SW proof

Kako bismo pokrili rastuću potražnju za High-end Inshore štapovima, ovime vam ponosno predstavljamo seriju štapova PENN Conflict Elite. Ova serija obalnih štapova u japanskom stilu nadmašila je očekivanja mnogih ribolovaca na brancine i plavu ribu. Nevjerojatno lagani High-modulus 40T Nano Infused karbonski blankovi štapova iznimno su lagani i pružaju izvrsnu ravnotežu krutosti i osjetljivosti.

Blankovi su završeni tehnologijom Carbon X-Wrap kako bi ih učinili još jačima i omogućili bolju točnost zabacivanja. Osjetljivost u gornjem dijelu blanka omogućit će vam da osjetite i najmanji zalogaj i savršeni su za rad s varalicom, dok će prekrasna kralježnica u sredini i donjem dijelu pomoći da se udica pravilno postavi i zaštiti ribu od bilo kakvog struktura. Najbolje protupetljajuće vodilice FUJI SIC K-tipa i FUJI držači role čine ove štapove stvarno laganima, ali vrlo izdržljivima.

Obalni štapovi PENN Conflict Elite dizajnirani su uz pomoć sjajnog tima obalnih ribolovaca i pokrivaju sve aspekte ribolova uz obalu; kao rezultat toga uvijek postoji štap u ovoj ponudi koji savršeno odgovara vašem stilu ribolova.

Ocijeni ovaj proizvod
Samo registrirani korisnici mogu recenzirati. Prijavi se ili napravi profil.